Onze diensten

Bij grensoverschrijdende transacties begrijpen we maar al te goed de complexiteit van de vele administratieve, juridische, boekhoudkundige en fiscale problemen waarmee Uw onderneming wordt geconfronteerd.

Bij BTH bieden wij U wegwijs met unieke en gerichte expertise, met voeling voor Uw positie, weergegeven in dienst en adviesverlening in Uw taal.

  • Tax & legal services
  • Contact met administratie
  • Boekhouding en accounting
  • Oprichting van vennootschappen
  • Mergers & acquisitions
  • Transport & logistiek

 

Tax & legal services

Specialisten op gebied van BTW, internationaal fiscaalrecht en sociale zekerheidsrecht kunnen U van gepast advies voorzien. Zowel voor compliance met de dwingende taxregels als voor fiscale structurering van Uw activiteiten.

 

Contact met administratie

Wij kunnen rechtstreeks in contract treden met de administratie, en koppelen in uw taal terug. Wij behartigen Uw belangen bij de overheid, vragen voor u vergunningen aan en kunnen de nodige aangiftes afhandelen.

 

Boekhouding en accounting

Wij zorgen voor kwaliteitsvolle afhandeling van Uw Belgische boekhoudkundige verplichtingen en aangiftes. Onze ervaring met de complexe realiteit van grensoverschrijdend ondernemen wordt praktisch voor U omgezet. Oprichting van vennootschappen Wij adviseren U bij de uitbouw en ontplooiing van Uw activiteiten. Wij zoeken de juiste juridische oplossing en zorgen voor de praktische afhandeling. Ondernemen via de rechtspersoon in België wordt waar.

 

Mergers & acquistions

Uw bedrijf overlaten of een bedrijf overnemen? Wij leveren geïntigreerde oplossingen, en kijken hierbij ook grensoverschrijdend. Onze ervaring internationale ervaring helpt U zaak vooruit, en dit vanaf de due diligence tot de posttransactie fase.

 

Transport & logistiek

Gekend is dat transport en logistiek een bijzonder uitdagende sector vormt. Ook juridisch (CMR) en fiscaal (BTW) behoeft Uw uniek ondernemen specialisme. Wij hebben de kennis om U gericht te kunnen bijstaan.