Over ons

In 2006 werd BTH opgericht met hoofdzetel in Brussel en nevenvestiging in Eupen, op de grens van België – Nederland en Duitsland.

Dagdagelijks leggen wij ons toe op oplossen van grensoverschrijdende vraagstukken. Voor U de eerste keer? Voor ons niet. Advies bij oprichting, complexe BTW vraagstukken, fiscale analyse, boekhouding en accountancy voor buitenlandse ondernemingen in België, het is onze specialiteit.

Op basis van onze expertise kunnen we waardevolle hulp bieden bij het voorkomen van fiscale problemen, bijsturen en waar nodig rechtzetten. Wij weten dat daarbij niet alleen fiscale compliance, maar ook fiscale optimalisatie voor U belangrijk is.

Nauwgezet zien wij erop toe om U in België van correcte dienstverlening te voorzien. Niet alleen doen we hierbij het nodige wettelijke, maar ook en vooral het juiste!

BTH biedt U ook de mogelijkheid Uw Belgische bedrijfszetel of inrichting te nemen op een domicilieadres. Indien gewenst verschaffen de BTH-medewerkers U meer informatie over deze dienst.